Джейми Дорнан разкрива странни детайли за горещите сцени в „Петдесет нюанса“

 Джейми Дорнан разсказал за снимките на горещите сцени в „Петдесет нюанса“ в „Шоуто на Джими Кимел“ и детайлите не са никак секси. По време снимките той носел пакет (wee-bag) на пениса си. За пакета той използва думата wee, която може да значи урина или малък, но по думите му в неговата родина Северна Ирландия, така наричат пакет за половия орган и това няма връзка с размера му. „В действителност носех голяма торба“, смее се Дорнан и дава обилни подробности за размера.

По време на снимките на първия филм „Петдесет нюанса сиво“ му дали пакет, който бил вече употребяван от някого. Имало няколко размера, така че си избрал подходящия за него, като очаквал да е нов. Но когато го отворил, имало надпис „Затворник номер три“.

Когато гледал за първи път филма, бил сам в офисите на Universal в Лондон и имал охрана. Големият мъжага пазел Дорнан, за да не изтече нещо в интернет, а Дорнан изпил много бира, непрекъснато ходел до тоалетната и пропуснал половината филм. Но накрая гардът го поздравил с думите „Това беше страхотно, човек“.

Финалният филм от поредицата „Петдесет нюанса освободени“ излиза на 14 февруари 2018 год.

А първият филм от еротичната трилогия получи антинаградата  „Златна малинка“ през 2015 год. Екранната двойка пък влезе в класациите на партньори в леглото, между които няма никаква химия.

Коментари в сайта

Последни новини