Наръчник за разведени (Fox Life и Fox Crime - акценти февруари)

Наръчник за разведени (Girlfriends’ Guide to Divorce ) – Сезон 1-2
2 февруари, от понеделник до петък @ 22:55 часа
Премиера за България

Комедия-драмата „Наръчник за разведени“ проследява Аби Маккарти (Лиса Едълстийн - "Д-р Хаус"), автор на книги за самопомощ и гуру по темата за семейството, която шокира света, разкривайки, че привидно перфектния ѝ живот е бил пълна лъжа. След като публично потвърждава, че се е разделила със съпруга си Джейк (Пол Адълстийн, "Частна практика"), кариерата и бракът на любимката на цяла Америка се разпадат. Опитвайки се да се справя с живота си като необвързана 40-годишна жена, Аби започва да търси съвети повече от разведените си приятели, отколкото от семейните. Впускайки се в изненадващи приключения с приятелките си Лайла (Джанийн Гарофало - "Хапки от реалността") и Фийби (Бо Гарет - "Престъпни намерения - Подозрително поведение") Аби започва да преоткрива себе си в опитите си да спаси кариерата си от пълен провал, да започне отново да ходи по срещи и да свикне да бъде необвързана жена.

С участието на:
Лиса Едълстийн като Аби Маккарти
Бо Гарет като Фийби
Некар Задеган като Дилия
Пол Адълстийн като Джейк

Веселата къща (Playing House) – Сезон 1-314 февруари, от понеделник до петък @ 19:00 часа
Премиера за България

В комедията „Веселата къща“ приятелките от детинство Маги Карузо (Ленън Пархам, “Parks and Recreation”) и Ема Кроуфърд (Джесика Сейнт Клер, “Bridesmaids”) са споделили безброй приключения в китното градче Пайнбрук. Когато Маги разбира, че съпругът й Брус (Брад Морис, “Seeking a Friend for the End of the World”) има онлайн афера, Ема се отказва от процъфтяващата си кариера в Китай, за да се върне в родния си град и да помага на Маги в грижите за бебето ѝ. Докато се подготвят за раждането на първото дете на Маги и края на брака ѝ, Ема е принудена да се сблъска с миналото, което е изоставила преди 13 години: първата ѝ любов местно ченге Марк (Кийгън-Майкъл Кий, “Key & Peele”), превзетата ѝ и стриктна майка (Джейн Качмарек, “Малкълм”) и малкият град, в който никога не се е чувствала на място.

С участието на:
Ленън Пархам като Маги Карузо
Джесика Сейнт Клер като Ема Кроуфърд
Кийгън-Майкъл Кий като Марк

Следващият топмодел на Америка (America’s Next Top Model)Сезон 21
7 февруари, от понеделник до петък @ 14:15 часа
Премиера за България

Момчета и момичета ще се борят да грабнат титлата „Следващият топмодел на Америка“ в 21-вото издание. 31 участници започват надпреварата със състезание за най-добро селфи.

С участието на:
Тайра Банкс

FOX CRIME

Бул (Bull) – Сезон 2
14 февруари, сряда @ 22:00 часа
Премиера за България

Брилянтен, стремителен и чаровен, д-р Бул е абсолютен експерт в играта с кукли на конци. Той комбинира психология, интуиция и високотехнологична информация, за да разгадае съдебните заседатели, адвокатите, свидетелите и обвиняемия. Бул наема невероятен екип от експерти, които да изпипат разказите до последния детайл. Той включва бившия му девер Бени Колон, адвокат, влизащ в ролята на защитник на ищеца по време на имитираните заседания; Мариса Морган, ненадминат експерт по неврология от Отдела за Държавна Сигурност; бившия следовател в нюйоркския полицейски отдел Дани Джеймс, който е суровият, но досетлив детектив на фирмата; хитрия хакер Кейбъл Макори, който отговаря за събирането на кибер интелект и Чънк Палмър - моден стилист, който изпипва визията на клиентите преди съдебното заседание. В случаи на високи залози, комбинацията от забележителен нюх за човешката природа, три докторантури и първокласен екип, които Бул притежава, създават успешни стратегии, които накланят везните на справедливостта в ползва на клиента.

С участието на:
Майкъл Уедърли в ролята на доктор Джейсън Бул
Фреди Родригес в ролята на Бени Колон
Женева Кар в ролята на Мариса Морган
Джейми Лий Кирхнер в ролята на Дани Джеймс
Анабел Атанасио в ролята на Кейбъл Макори
Крис Джаксън в ролята на Чънк Палмър

Полицаите от Чикаго (Chicago P.D.) – Сезон 4
13 февруари, вторник 22:00 часа
Премиера за канала

Участък 21 на чикагската полиция разчита на две различни групи пазители на реда. За спокойствието по улиците бдят униформени полицаи. За борбата с организираната престъпност, трафика на дрога и тежките убийства отговаря елитен разузнавателен екип.

С участието на:
Джейсън Беги като Ханк Войт
София Буш като Ерин Линдси
Джеси Лий Софър като Джей Холстед
Патрик Джон Флугър като Адам Рузек

Роко Скиавоне (Rocco Schiavone) – Сезон 1
1 февруари, четвъртък @ 22:00 часа
Премиера за България

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особено покорен, италианецът трябва да контролира нервите си и променливото си настроение.

Детективът е заточен в провинциално алпийско градче - наказание, което го удря право в сърцето. Той все още е вкопчен в миналото и често се размотава със съмнителните си приятели от детинство, но ще трябва да свикне и с потайните местни.
Междувременно се заема с това, което прави най-добре - да разкрива престъпления с младите си колеги детектив Итало Пиерон и помощник-инспектор Катерина Рисполи. Но ще му се наложи да замени скъпите мокасини с чифт гумени ботуши и да започне да копае надълбоко. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…

Тази завладяваща криминална история е базирана на романите на Антонио Мандзини.

С участието на:
Марко Джалини като помощник-комисар Роко Скиавоне
Ернесто д'Ардженио като полицай Итало Пиерон
Клаудиа Висмара като помощник-инспектор Катерина Рисполи

Комисар Монталбано (Detective Montalbano)Сезони 10 и 11
2 февруари, петък @ 22:00 часа
Премиера за България
Италианска детективска драма, базирана на романите на Андреа Камилери и с участието на Лука Дзингарети в ролята на не особено общителния сицилиански полицай- инспектор Салво Монталбано.

С участието на:
Лука Дзингарети като Салво Монталбано
Пепино Мазота като Джузепе Фацио
Анджело Русо като агент Катарела

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини