Закопчаха баща и син за 72 000 нелегални цигари

    Баща и син са задържани за съхранение на 72 000 цигари без бандерол, съобщиха от областната дирекция на МВР. Част от нелегалните папироси са открити в товарен автомобил „Фиат“, шофиран от по-младия мъж - 31-годишен свиленградчани. Камионът е спрян за проверка от димитровградските криминалисти около 15 часа вчера на автомагистрала „Марица“ в посока Пловдив. В специално изграден тайник, разположен под товарния отсек на колата, са намерени 7 полиетиленови чувала, пълни с кутии с различни по вид цигари – общо 64 000 къса.

    По-късно служители от Районното управление в Свиленград извършили проверка на стопанска постройка в местност в село Левка, стопанисвана от бащата на водача. В помещение за съхранение на изкуствен тор и жито, икономическите полицаи открили още 8000 къса безакцизни цигари. Папиросите без бандерол и товарната кола са иззети с протоколи по образуваните бързи производства.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ге
      Гербаджия
      7 0
      15:16, 30 яну 2018
      Криминална да не хващат кокошка ри ами да се захванат със Стою Ризи ля от Болярово.Гальба освен тях целия град му знаят далавери те.
    • 2
      Tt
      Ttttt
      2 -5
      16:26, 30 яну 2018
      На Стою шa му пръдните на ку...а
    Последни новини