Американска къща на ужасите пълна с оковани деца (видео)

12 братя и сестри на възраст от 2 до 29 години бяха намерени вързани или оковани във вериги, гладни и мръсни, след като сестра им (двойката има 13 деца) избяга и се обади в полицията. Те са били държани в това състояние от родителите им.  Дейвид и Луиз Търпин са арестувани. 

Къщата на ужасите в градчето Перис, на 100 км източно от Лос Анджелис, била разкрита от полицията след като една от сестрите успяла да избяга и да позвъни на 911. 17-годишното момиче съобщило, че дванайсетте й братя и сестри са задържани в къщата от родителите им, някои оковани във вериги с катинари. Когато я видяли за първи път шерифире помислили, че е 10-годишна.

Полицаите били изумени, че седем от децата са пълнолетни, на възраст между 18 и 29 години, а най-малкото дете е на две години. Децата са отведени на лечение в медицински център.

Дейвид Търпин е на 57 години, Луиз е 49-годишна. Родителите са обвинени в изтезание и застрашаване на живота и здравето на деца, съобщи полицията, цитирана от медии. Но не са могли да обяснят защо децата са вързани и оковани към леглата им и защо са държани мръсни и недохранени, на тъмно, в помещения с непоносима миризма.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини