Ulefone Power 3 – смартфон с удивителна 6080 мАч батерия

Фаблетът с 6-инчов FHD+ екран издържа до 4 дни при нормална употреба и до 75 дни в режим стендбай. Ulefone Power 3 има четири камери – двойна задна и двойна предна за селфи, и иновативна технология за лицево разпознаване.

Краткото време за автономна работа на смартфоните се счита за главен проблем пред проектантите на подобни устройства. Потребителите искат повече автономност, но съществуващите технологии за батерии се явяват сериозно ограничение при ползването на умни телефони, с всевъзможни функции и сценарии на употреба. Но какво ще кажете за смартфон с батерия 6080 мАч?

Оборудван именно с такава батерия, Ulefone Power 3 обещава няколко дни активно ползване на смартфона само с едно зареждане. При това говорим за устройство от категорията на фаблетите – с 6-инчов екран във формат 18:9 и резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела, защитен с Corning Gorilla Glass, четири камери и осемядрен процесор. С дебелина само 9,8 мм, това е един от най-тънките смартфони с батерия 6080 мАч, която осигурява до 4 часа нормална работа, 63 часа за разговори и 75 часа в стендбай режим.

4G фаблетът Ulefone Power 3 разчита на мощен осемядрен процесор MTK6763 на тактова честота 2,0GHz, допълнен от 6GB оперативна памет (RAM) и 64GB постоянна памет (ROM). И ако вграденият флаш сторидж не е достатъчен, можете да го разширите с карти памет с капацитет до 256GB. С подобни хардуерни параметри, приложенията, игрите и видеото ще се изпълняват гладко и безпроблемно на смартфона.

1000 броя от Ulefone Power 3 се предлагат в момента с отстъпка от $80

Разглежданият модел впечатлява и с четирите си камери: двойна задна камера 21MP+5MP – с двойна светкавица и бърз PDAF автофокус за снимки с високо качество, както и двойна предна камера 13MP+5MP за селфи. Докато основният сензор на двойната камера улавя чисти детайли, 5-мегапикселовият допълващ сензор осигурява професионален боке ефект.

Производителят на Ulefone Power 3 поставя специален акцент върху сигурността. Освен задължителния скенер на пръстов отпечатък, разположен на гърба на устройството и с време за реакция 0,1 сек., смартфонът идва с иновативна технология за лицево разпознаване, която работи чрез предната камера. Лицето на потребителя е новата парола, разпознаването е лесно и бързо, като защитава надеждно персоналните данни.

Фаблетът ще допадне и на меломаните, благодарение на вградения си чип за Hi-Fi аудио, който гарантира безкомпромисно музикално изживяване. Ulefone Power 3 работи под управление на актуална операционна система Android 7.1, има размери 15,9х7,59х0,99 см и тежи 218 грама. Достойнство на модела е и реверсивният порт USB Type-C за зареждане на батерията, обмен на данни и слушане на музика.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини