Семейството на Джани Версаче обяви сериала за смъртта му за пълна измислица

Семейството на Джани Версаче наруши мълчанието си относно сериала "Убийството на Джани Версаче" малко преди премиерата на втория сезон на"Американска криминалана история" , пише Deadline.

"Семейството на Джани Версаче не е давало разрешение за снимките на бъдещия сериал за смъртта на г-н Джани Версаче и не е участвало в тях по никакъв начин", се казва в заявление на семействто.

Тъй като Версаче не са давали разрешение за излизането на книгата, по която отчасти е заснет сериала, и не са участвали в работата по сценария, това шоу може да се смята за пълна измислица, се казва още в ." 

Във втория сезон сюжетът е за смъртта на Джани Версаче от ръката на серийния убиец Ендрю Кюнънън през 1997 год. Пенелопе Крус играе ролята на Донатела Версаче, малката сестра на модния дизайнер. В ролята на Джани Версаче е венецуелският актьор Едгар Рамирес, Рики Мартин играе любовника му, а Дарън Крис е в ролята на убиеца му.

"Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история" ще излезе на 17 януари. Първият сезон на ACS, "Нариодът срещу О Джей Симпсън" получи одобрението на критиците, висок рейтинг от зрителите, девет награди Emmy и две награди Златен глобус.


Хороскоп за 23.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини