18-годишен, криминално проявен, си открадна алкохол

18 годишен се промъкна в магазин, за да открадне 2 бутилки алкохол.

Той е задържан само няколко часа след като собственикът на търговския обект подал оплакване в РУП – Първомай, казаха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. В сигнала си търговецът е описал, че през нощта от магазина му в Татарево са откраднати две бутилки алкохол. Според първоначалната информация, посегателството било извършено през отворен прозорец на складово помещение. В рамките на образуваното досъдебно производство били предприети незабавни издирвателни действия, при които е задържан 18-годишен криминално проявен жител на същото село.

Работата по документиране на случая продължава разследващ полицай.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Аз
    Аз
    6 0
    13:09, 9 яну 2018
    Ха, та то на Митето не му е първата кражба това.. За нашето село си е направо нормално.
    • Fi
      Fifi
      0 0
      20:05, 19 яну 2018
      Прозореца на склада е бил разбит.А не е бил отворен
  • 2
    Пи
    ПИТГАОР
    7 -1
    13:38, 9 яну 2018
    Ъм чи те наще пулицаи по добри от софийските ва. Виж кък бързу ги намират престъпниците. Да вземат да командироват цялото пърумайско мвр в помощ на софийските си колеги и да им разплетат случаите да фанат пристъпниците да въдворят ред и в софия както в пърумай. Брау пърумайски пулицаи ве сте гордостта ни.
  • 3
    Км
    Кмета.
    2 -1
    16:05, 9 яну 2018
    Ами бързо разкрита е кражбата,щото полицая на Татарево е много сериозно момче. Продължавай така Тошко. Няма да го слагате в друго село. Искаме си го за дълго при нас.
Последни новини