Издирват изнасилвач, нападал жени в собствените им коли в “Кючука”

След 21 часа снощи в полицията в Пловдив е постъпил сигнал за посегателство над млада жена. Тя управлява лек автомобил “Рено” и спира в района на кръстовище между ул. “Асен Христофоров” и ул. “Поручик Въльо Стефов”. Според първоначалната информация, нападателят нахлува вътре и заплашва жертвата с нож. След гаврата с нея, непознатият мъж изчезва в неизвестна посока. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 152, ал.1 от НК в Първо РУ. Под ръководството на районната прокуратура са предприети активни действия за разкриване и задържане на престъпника.

Това се оказва втори подобен случай за последните седмици. Предишният, според trafficnews.bg, е бил в същия пловдивски квартал – Кючук Париж.

Тогава жертава е била 19-годишна жена. Непознатият нахлува в колата ѝ и я изнасилва.

Втори идентичен случай на сексуално посегателство при сходни обстоятелства в един и същ квартал навежда на мисълта за сериен изнасилвач. Това започва да предизвиква страх не само у живеещите наблизо. Дали става въпрос за един и същи извършител на престъпленията, ще покаже разследването на пловдивската полиция. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини