Благоустрояват гробищни паркове в Асеновград

Община Асеновград обяви обществена поръчка има за благоустрояване на два от гробищните паркове - този на ул. „Цар Иван Асен II“, с площ 45 500 дка и този на ул. „Миньор" с площ 88 574 дка. Прогнозната стойност за цялата обществена поръчка е в размер на 79 166 лв. без ДДС:

- „Благоустрояване на гробищен парк на ул.“Миньор“, 1-ви етап“- 58 333 лв. без ДДС

- „Благоустрояване на гробищен парк на ул.“Цар Иван Асен II“, 1-ви етап“ - 20 833 лв. без ДДС

Гробищният парк на ул. „Миньор“ /нов гробищен парк/ е със 72 действащи гробни полета и отреден терен за 12 нови. С настоящата поръчка е предвидено благоустрояване на полета до напълно завършен вид за ползване. Ремонтните работи включват доставка и полагане на бетонови бордюри за оформяне контура на новите полета, доставка и полагане на трошено- каменна настилка между новите полета и прилежащите към тях алеи, машинно подравняване на терена, демонтаж на метална ограда и направа на подпорни стени.

Гробищният парк на ул. „Цар Иван Асен II” /стар гробищен парк / е разделен на осем гробни полета с една централна алея и множество второстепенни, обслужващи гробните места. Ремонтните работи предвиждат изцяло премахване на кирпичената постройка /използвана от гробари и охрана/, доставка и монтаж на готова модулна конструкция-тип фургон, тротоарна настилка с нови плочи, доставяне и полагане на трошено-каменна настилка и машинно подравняване на терена.

Срокът за изпълнение на СМР е 30 дни минимално до 90 дни максимално за всеки отделен обект. Изпълнителят ще започне работа след получаване на възлагателно писмо за конкретния обект при осигурено финансиране.

Оферти ще се събират до 17 часа на 2 януари. Отварянето им ще стане а 3 януари в 10 часа.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини