Хасковлии са доволни от обновяването на Коледната украса

Повечето хасковлии смятат, че е добре да има обновяване на празничната украса за Коледа в града в анкетата на Haskovo.net тази седмица.

Голяма част от светлините по централните улици бяха сменени с нови в началото на декември, на кръстовищата на един от най-оживените булеварди в града ”Раковски” заблестяха и нови лед пана. За първи път е осветен с коледни лампички и Оранжевия мост на Кърджалийска. От общината обявиха, че са похарчили за обновяването празничното осветление около 14 000 лева.

На въпроса:”Харесва ли ви обновената  Коледна украса в Хасково”, позитивният отговор: „Да , страхотна е, създава настроение”, са дали  88 души. Това прави 65,7% от участниците в проучването. На обратната страна са 34,3%, участвали с мнението си по темата. Според тях, няма смисъл да се прави обновяване на украсата, тъй като това са безсмислени харчове. 46 хасковлии са отговорили на въпроса с:”Не, това са пари на вятъра”.

Проучването няма официален характер, но дава представа за нагласите по обществени въпроси в града.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Дя
    ДЯДО МРАЗ
    11 -3
    12:13, 17 дек 2017
    Това данякъде е добре но да се съобразяват с парите тия от които зависи щото с чужда пита помен правят Парите са от данъци на населението не от джоба на общинарите А в кв Ребублика няма ли да има украса щото циганетата и те са ЕЛЕКТОРАТ а пък и ЕВРОАТЛАНТИЦИ Макар че техните ЕВРОЦЕННОСТИ са до ниво ЖИЛЯЗО
  • 2
    Ди
    Дидетои
    6 -8
    12:23, 17 дек 2017
    Гузен негонен бяга!Насран за плет се държи и още искаш ли да ти кажа,че почна да ти играе шубето,Пр!
  • 3
    Аш
    Ашколсун на поразия
    2 -4
    15:35, 17 дек 2017
    Стойте мирни бе,шушлеци!
  • 4
    Пе
    Петя
    2 -4
    20:41, 17 дек 2017
    Само аз ли мисля, че тази статия е напълно безмислена и чак глупава. На напислия/-ата - не ми хареса :) не си хаби времето с такива глупави статии :)
  • 5
    Ах
    аха
    4 -5
    04:02, 18 дек 2017
    само че вече половината от тази украса която е на снимката вече не свети,не виждам какво са обновили.повечето си е от предишни години.по площада някакви мижави лампички и това е.
Последни новини