Теодор Стоянов от X Factor : Талантливите хасковлии трябва да дърпаме напред!

Почитателите на хасковлията Теодор Стоянов, който завладя музикалната сцена в ефира през последните месеци с участието си в петия сезон на X Factor, ще го видят още веднъж. Най-романтичният сред мъжките гласове ще участва  на финала на музикалното реалити на 17 декември в обща песен с останалите участници, които отпаднаха от шоуто на различни етапи. 20-годишният хасковлия, който беше от отбора на Криско, даде  кратък блиц специално за Haskovo.net

-Как е у дома, почина ли си от офанзивата в X Factor?

-Хубаво е вкъщи, ние сме много голямо задружно семейство и вече ни е много коледно. Очакват ни най-хубавите празници през годината и трябва да се посрещнат с близки и приятели.

-Какво ново около теб в музикален план?

-Като цяло около шоуто ми предстоят още участия.  Първото е в неделя на финала на X Factor. Не мога обаче да издам всичко, заради договорните ангажименти с предаването.

-Как те промени изявата пред толкова голяма публика, пред цяла България?

-Като цяло шоуто ми се отрази положително, защото професионалното ми самочувствие е вече на друго ниво. Едно е просто да имаш самочувствие, друго- да си осъзнал, че стъпчиците са толкова важни. Израстване за мен е и осъзнаването колко важен е екипът. Този на предаването  например е мега професионален. Има толкова толкова много хора, които правят много малки неща, за да излезеш ти в крайна сметка на екрана в целия си блясък. А за себе си разбрах, че имам бъдеще в музикалния бранш. Аз по принцип съм първият в моята фамилия, който се занимава с музика. Никога не съм ходил на уроци, самоук съм, но съм пял навсякъде. Пея, защото искам,  чувствам музиката и, както се казва, душата ми пее. Но преди X Factor беше само моето желание и необходимост да пея, а сега знам и как се прави професионално.

-Толкова дълго прекъсване за участие си в надпреварата, не се ли отрази на учението ти в университета?

-След  като стъпих на голямата музикална сцена, реших да спра ученето в УНСС. Осъзнах, че там не е нещото, с което искам да се занимавам. Осъзнах, че наистина е важно да преследваш мечтите си - онези неща, които сърцето и душата ти искат. За мен това е музиката.

-Поздравявам те за проявения характер, но сега накъде?

-Мисля за Нов български университет, защото се запознах с много добри музикални педагози оттам и най-важното, че ме харесват.

-Мислиш ли и за развитие извън България?

-Не, защо да  мисля за навън, след като съм сигурен, че младите хора могат прекрасно да се развиват и в България, стига да са упорити.

-Какво ще пожелаеш на читателите на Haskovo.net  за 2018 г., на своите връстници?

-Пожелавам на всички в Хасково да са живи и здрави през следващата година. А на младите хора - да се занимават с това, което искат, а не с това, което другите очакват от тях. Смятам, че в Хасково има много талантливи хора, с които ще е  хубаво да се развиваме и да дърпаме напред.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ко
    Констанитн К.
    21 -7
    19:14, 17 дек 2017
    "Мислиш ли и за развитие извън България?
    -Не...."
    Браво Тео !!!
  • 2
    По
    Почитателка
    26 -2
    19:28, 17 дек 2017
    Теодоре, прекрасен си и много талантлив! Вярвай в себе си! Желая ти весела Коледа, обграден с любовта на най-близките и една здрава и щастлива 2018г, изпълнила мечтите ти! :))))))))
  • 3
    Ги
    гиго
    9 -1
    10:11, 18 дек 2017
    УНСС е за политици, не за музиканти. Добре, че от рано си се ориентирал и си се пренасочил. Не пропилявай таланта си!
  • 4
    Ta
    Taner
    8 -2
    10:13, 18 дек 2017
    Браво на момчето, респект!
  • 5
    Не
    Незапознат
    5 -3
    19:35, 18 дек 2017
    Ако наистина мисли това което казва на въпросът за развитие извън България е тъжно и жалко.Идеалистите до дъното на душата си живота ги мачка и изплюва.Упоритостта в НАШИТЕ условия е равна на бавно и сигурно самоубийство.Тук трябва да се носиш по течението а не срещу него.Това е България!В голямата си част хората от които зависи пробиването на такива личности като него няма да го направят ей така за добрите му очи.Борбенноста и усилията за постигане на нещо не се ценят тук.Ако двама които се борят за едно и също нещо единият е тъп и упорит(борбен) а другият прави това което трябва угоднически на този от който зависи какъв да е избора кой мислите ще победи?
Последни новини