20 години празнува най-популярното заведение в Димитровград

    20 години от основаването си отбеляза тази вечер Виенски салон в Димитровград. Едно от най-посещаваните места в града отваря врати на 15 декември 1997 година. За събитията преди две десетилетия си спомни днес собственикът на заведението и фирма „Бевърли“ ООД Веселин Сивинов.

    „Предприех това начинание, повярвах, че мога да направя нещо и то се случи. Смятам, че съм оставил белег в Димитровград с това заведение и продължавам в тази посока, при мен няма компромиси“, каза Веселин Нецов.

    Пред гостите на тържеството собственикът сподели, че като подарък за всички е поканил една от своите любими изпълнителки –  Хилда Казасян. Тя е била и една от първите, чиито песни са звучали в заведението при откриването му през 90-те години.

    Заедно със своя бенд талантливата Хилда изпя свои популярни парчета и класически джаз хитове. Не скри, че ѝ допада заведението в Димитровград като атмосфера и защото тук звучи хубава музика, която е радост за душата. Много приятели и верни клиенти уважиха празника за 20-годишнината на Виенски салон.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини