Затлачена шахта наводни блок в Бадема. ВиК: трябва да си платят

    Затлачени шахти наводниха мазетата на 6-ти блок в хасковския квартал Бадема. За случая сигнализираха обитатели от вход „В“, които съхранявали дърва. Всичко е мокро, не може да се влезе, а и сега няма да има с какво да се отопляваме, защото дървата са мокри, ядосваха се живеещите в квартала.

    „В мазето имам пелети за 400 лева. Това са пари на вятъра.“, гневеше се Ани Христова. Нейна съседка Гинка Илкова пък съхранявала тон и половина дърва, по-голямата част от които били мокри. Според двете избите на блока са се наводнили в резултат на запушване на шахта, но пред съседния „Г“ вход. Още преди време специалисти им казали, че затлачванията се получили от врастване на корените на близкото дърво. Обитателите от блока обаче не изключиха варианта проблемът да идва от запушване на шахтата в резултат на строителните дейности по санирането на сградата.

    Пред входа с наводнените мазета има и друга шахта. Ани Христова обаче беше категорична, че в нея няма запушвания, тъй като преди около месец е подменена тръбата към нея, което им коствало 900 лева.

    Потърсен за коментар по случая шефът на ВиК, район Хасково инж. Иванко Милушев заяви, че служители на водното дружество вече са ходили на проверка и са установили, че затлаченият участък влиза в общите части на блока. Той поясни, че абонатите от жилищната сграда трябва да си платят отстраняване на проблема.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ня
      Някой
      4 -3
      14:38, 11 дек 2017
      Е, имало господ ! Тази на снимката направо ”кърти” .
    • 2
      Въ
      възмутително
      14 -18
      15:04, 11 дек 2017
      Ето това е решаване на проблема според ВИК ХАСКОВО... Виж коментара
    • 3
      As
      asdasd
      13 -3
      15:46, 11 дек 2017
      мейд ин булгар, саниран блок гепани пари ,а мазетата ?Само тези хора и бог си знаят за какво става въпрос !!!!
      Снимките са онези който са измислили кражбата по санирането, а не са помислили,че в мазетата е такъв ужас
    • 4
      Же
      Желязко Здравков
      25 -8
      17:07, 11 дек 2017
      Ами докато назначават зам. шефове като динко кавалджията такава ще е... Ейй мама ви да *** мръсна гербаджийска да *** до 2005/2006 година в държавата вреше и кипеше от живот хората ходеха по ресторанти заведения екскурзии харчеха се пари на поразия имаше търговия бизнес всичко... А сега чудим се как да вържем двата края, дойде БОКОлука и *** майката на средния и малкия бизнес само неговите верни свиркаджии оцеляха еми това е ГРОБ *** майката на милата ни родина !
    • 5
      Ba
      Badjo
      15 -8
      17:33, 11 дек 2017
      Евала Здравков много правилно се исказа,подкрепям всичко твое написано и на 100% съм сигурен че има много други подкрепящи написаното от теб

    Случаен виц

    Последни новини