Не разрешиха изстрелването на ракетата, която ще снима плоската Земя (видео)

Ракетата Flat Earth на Мад (Лудия) Майк Хюз трябваше да излети на 25 ноември, за да може да докаже, че Земята е плоска. Това обаче не се случи, защото властите в Калифорния не разрешиха изстрелването.

За полета трябваха разрешения от авиационното и поземлено управления ( FAA и BLM). Всъщност оттам отричат да са получавали нужните документи за издаването на разрешение.

Самоделката на 61-годишния ентусиаст трябваше да се издигне на височина 550 м (1800 фута). Тя се движи на пара и се изстрелва от мобилна платформа - силно модифицитан от него кемпер.

Майк не се отказва от дългогодишния си проект да види с очите си плоска ли е Земята. Той е поел ангажимент лично да обори теорията, че Земята е кръгла, пред цялата общност на плоската Земя като снима доказателства, че "живеем на диск". Изстрелването е преместено на частна територия и ще бъде реализирано след седмица.

"Винаги става така, когато имаш работа с държавни ведомсттва", оплаква се  Хюз.

"Единственият човек в историята, който сам е проектирал, построил и ще изстреля ракета със себе си", както се предствавя самият Майк на сайта си, е използвал за своята Flat Earth Rocket предимно скраб, около 20 хил. долара и няколко години неуморен труд. 

В последното си интервю той дискутира теории като тази, че НАСА е контролирана от масоните и Илон Мъск прави фалшиви ракети. Хюс обеща на общността на плоската Земя, че ще изобличи конспирацията със своята ракета. 

Във видеото - тест на двигателя на пара през 2012 год.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини