ГЕРБ преизбра Борисов за лидер

Делегатите на Четвъртия конгрес на ГЕРБ преизбраха единодушно Бойко Борисов за председател на партията.

В Изпълнителната комисия на ГЕРБ влиза Даниела Дариткова на мястото на Цецка Цачева. Останалите членове не се променят.Съставът на Изпълнителната комисия става: Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Даниела Дариткова, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев и Румяна Бъчварова.Малко по-рано, финансовият министър Владислав Горанов заяви, че очаква Брутният вътрешен продукт (БВП) на страната да достигне 100 млрд. лева. Той бе категоричен, че ръстът на икономиката се дължи и на завръщането на доверието в обществото. Гражданите повярваха, че в България може да се живее добре, допълни финансовият министър.След него се изказа вицепремиерът Томислав Дончев, който увери, че институциите трябва да се мерят с един аршин. Данъците няма да скачат, защото бизнесът има нужда още години да се развива и расте, каза Дончев.

Според зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов партията продължава да увеличава своите симпатизанти. Вече има клубове във всички населени места в страната.

На Конгреса бе приета декларация, в която се казва, че ГЕРБ никога няма да се коалира с БСП.При откриването на Четвъртия редовен Национален конгрес присъстваха представители на Европейската народна партия (ЕНП), които изразиха увереност, че ГЕРБ може да разчитат на ЕНП. От името на коалиционните партньори в настоящото управление на страната се изказа Волен Сидеров, който увери, че няма по-добро от това управление.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    5 0
    18:51, 26 ное 2017
    Егати изненадата !България продължава да копа дъното!
  • 2
    Ре
    Реформатор- лаладжия
    3 0
    21:28, 26 ное 2017
    Волен Недоволен Сайдеров до оня ден наричаше на протести в София Бойко -- Бойко к ---во А сега лиже та лиже Уреди си живота това ГОВЕДО покрай неговите фенове АБДАЛИ Разкара първата си жена ожени се пак и си живее с парите на АХМАЦИТЕ които гласуват за него Много БУНАЦИ имало в тази държава тя за това е на това дередже
  • 3
    Де
    делегат
    0 -2
    07:15, 27 ное 2017
    А беливанов -какъв е Стара Заора,Бургас,в,Търново,едно Харманли и още колко все от герб цъфтят, а хасково потъва от болния Кмет.
Последни новини