Общинска полиция погна каруците за табели и светлоотразители

    Общинска полиция заклещи тази сутрин десетина каруци на Сточна гара в Хасково. БМВ-то на униформените препречи пътя им към булеварда и започна щателна проверка на водачите на пътни превозни средства с животинска тяга.

    Проверяваше се основно дали каруцата има регистрационна табела, издадена от общината, кактои дали имат светлоотразители. Според униформените повечето са законни и с валидни табели. Все пак един от мургавите водачи изгоря с акт заради липса и на табела, и на светлооразители. В добавка се оказа и без лична карта.

    Сред наредените край пътя каруци имаше и за пример – прясно боядисани, накипрени с хубави джанти, ярки светлоотразители, а една дори бе декорирана с емблемата на БМВ. Така двете БМВ-та – едното каруца, другото на Общинска полиция, се оказаха паркирани едно до друго.

    60-годишният Асен Стоянов изкарва прехраната си като каруцар от почти 30 години. “Работех в Цигарената, но нали се разтури работата, захванах се каруцарлък”, обясни той. “ Карам въглища, дърва, каквото дойде. Вземам по 10 лева на курс в града”.

    На Сточна гара всяка сутрин е истинско стълпотворение от каруци и хамали, които си търсят работа.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      00
      001
      15 -5
      12:52, 23 ное 2017
      По тротоарите в града не може да се върви от паркирани коли а те се занимават с каруците!!!!!!!!!!! Малоумни ченгета!!!!!!!
    • 2
      Не
      Недоволен
      7 0
      15:34, 23 ное 2017
      "Изгорял с акт" Верно ли бе? И как го виждате да го плати тоя акт?! И с 1000 акта да изгори, се му е тая....
    • 3
      Ми
      Минка
      6 -1
      16:20, 23 ное 2017
      Стоплисе времето и мишките излезнаха навън. Ако закрият общинска полиция тези некъдърници гладни ще умрът.
      • За
        Запознат
        2 -2
        16:23, 23 ное 2017
        Някой от тях да!
      • Гр
        гражданин
        4 0
        19:21, 23 ное 2017
        не някои , всички са некадърници.
    • 4
      Я
      я
      4 0
      16:22, 23 ное 2017
      При соц;а циганетата работеха Цигарената Месокомбината ЗММ ЗХМ Млечна Винпром и къде ли не Те бяха доволни и не крадяха живееха сносен живот А сега при така ЖАДУВАНАТА от някои ДЕМОКРАЦИЯ тия хора живеят като СКОТОВЕ СРАМНА работа и за управляващи и за соцосигуряването срам че и те и ние живеем в 21 век Но да УПРАВЛЯВАШ не е само да ходиш в Брюксел при мама Меркел при Ердоганв Италия и т н екскурзийки а се иска МОЗЪК и ДУПЕ
    • 5
      Ап
      Апт
      3 -1
      19:50, 23 ное 2017
      А за движението покрай пазара,кога ще бъде направено нещо,и да бъде малко по спокойно преминаването му?Освен пазарджии,пазаруващи,пресичащи" коне с капаци" на главите започнаха да спират и от дясно коли.Започна да става доста затруднено движението там.
    • 6
      Не
      НЕВЪЗПИТАН
      7 0
      21:16, 23 ное 2017
      АБЕ АДАМОВ от Общ полиция толкова ли е сложно да се сложи ред покрай пазара до реката Ама то не са само коли на пазарджиите ами десетки такива на купувачи пкоито ги мързи да отидат на безплатния паркинг Прати някой служител да бъде там през целия ден ако трябва вземете го тоя обект всекидневно да се научат говедата там да не спират Там е някакъв отвратот нахалници и идиоти

    Случаен виц

    Последни новини