Втори общински съветник напуска бившия кмет, минава към БСП

    Общинската съветничка от “Коалиция за Хасково” на бившия кмет Георги Иванов – Ели Костова, напуска групата и минава в отбора на БСП в Общинския съвет. Това съобщи на пресконференция днес общинският лидер на столетницата Атанас Василев.

    Ели Костова потвърди пред репортери новината. Тя уточни, че е станала член на БСП още през лятото. Подробности за мотивите си ще представя в официално изявление при преместването си сред червените съветници, заяви тя. И кратко коментира, че членството й в БСП е свързано с бъдещото й развитие, "защото “Коалиция за Хасково" не е партия”.

    Ели Костова е вторият общински съветник, който напуска групата на екскмета. Първият бе нейният председател Албен Манджуков, който обяви принадлежност към партията на Лютви Местан ДОСТ. Група на ДОСТ в Общинския съвет обаче така и не бе сформирана и Манджуков се води независим съветник.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (15)

    • 1
      Ки
      Киро краниста
      36 -7
      12:34, 10 ное 2017
      Тва лицемерие няма край! Възмутен съм!
      • От
        отврат
        30 -13
        13:19, 10 ное 2017
        Тази госпожа, която няма никакви морални качества има ли право да е общ. съветник? Тя е директор на детска градина, неин работодател подписващ и трудовия договор е кметът на общината. Тази е в пълен конфликт на интереси. С поведението си на лицемерие и лъжи доказва, че е наистина грешка в групата на коалицията и сега си е отишла точно на мястото си при ГОСПОЖА ЛЪЖА.
    • 2
      Ни
      Ник
      42 -4
      12:44, 10 ное 2017
      Като не е партия какво е праеила там до срга? Истинските мотиви всички ги разбират - далаверата свърши, кранчето спря да капе.
    • 3
      Ако имаш капчица чест и достойнство, просто си подаваш оставката и се оттегляш от общинския съвет, защото си попаднал там чрез вота на гражданите които са гласували за тази коалиция. Да поясня, че не съм привърженик, нито на коалицията, която тази "госпожа" е напуснала, нито на тази в която се е преместила. Жалко и тъжно е, че липсата на нормалните човешки добродетели и възпитание е предимство и се толерира, а това прави възможно такива индивиди да ни управляват и решават съдбата ни.
    • 4
      Гр
      Гражданка
      14 -30
      13:16, 10 ное 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ко
        Коста
        19 -4
        13:38, 10 ное 2017
        Е тя доколкото съм чувал е ходила и до гроб да води разговори ама не си го признава ама има хора който могат да кажат когато е ходила да се моли на гроб .
      • Се
        Селянин
        6 -3
        12:19, 12 ное 2017
        Г-жо Ели Костова не е морално сама да си пишете възхваляващи коментари.
    • 5
      Ил
      Илиева
      30 -12
      13:19, 10 ное 2017
      Нека бившия кмет Г.Иванов си направи изводите на кого е гласувал доверие и дали този индивид иска да работи за Хасково или за лични интереси.Госпожа Костова си прави сметка за политическа кариера,но с партията на Илена Гъзончева и ***** Офчева това ще стане много трудно.
    • 6
      Кз
      КЗХ
      24 -6
      13:37, 10 ное 2017
      Костова, Костова голям резил си ! Казвахме на бат Жоро, че не си стока, но ти такива четки и каваци правеше, че не ни повярва. Ама нищо, за теб важи, че си се търкулнала, кат гърне и си си намерила похлупака, Точно на мястото си си отишла!
    • 7
      Тр
      тролска му работа
      8 -9
      14:23, 10 ное 2017
      Бре, бре, всичкото трол се събуди.
    • 8
      Ня
      Някой си от Хасково
      15 -3
      18:01, 11 ное 2017
      Госпожата е най- слабата и некадърна директорка на детска градина в Хасково. Има много нарушения и оплаквания от родители.За всичко се оправя по втория начин и гони само лични интереси.Само фигурира в общинския съвет - нищо не е направила за града, няма едно внесено предложение.
    • 9
      Та
      Таня Георгиева
      8 -13
      10:39, 12 ное 2017
      Факта,че всичко изписано до тук е в отрицание,гоор... Виж коментара
    • 10
      Пе
      Пеева
      8 -10
      12:40, 12 ное 2017
      Дребни герберски душици,място не можете да си намерите,че Костова предпочете БСП!Преследвахте я от първия ден,за да я спечелите,но не Ви се получи!Сега хапете и късате,но на кой му пука?!Руменчо Стоянов е организирал всичките си роднини да пишат и плюят,ама пак нищо не става!Срамувам се,че сте в управата на града ни!
    • 11
      Уч
      Учителка от 16 градина
      9 -6
      14:47, 12 ное 2017
      Много слаба директорка!Най-слабата от всички директорки в Хасково.Всички знаят как Костова получи престижната награда за "доказал се директор" и кой и я даде. Ясно е й как стана общински съветник и как получи многото гласове на изборите - просто номера на бюлетината и нейния номер в съветническата листа съвпадаха и просто хората се объркаха...........Оправя се за всичко по втория начин, нагла и нахална. Всички се чудят какво по точно работи - като директорка на детска градина, като общински съветник, като съдия по вдигане на тежести или може би и нещо друго. Скоро и в БСП ще разберат що за стока е.
      • Пе
        Пеева
        6 -10
        16:03, 12 ное 2017
        Работи всичко,защото го може!А Вие бълбукате от зл... Виж коментара
    Последни новини