Конкурсът за 8 полицаи към РУ - Асеновград продължава, 29 отиват на психодиагностично интервю

29 са кандидатите, участващи в конкурса за назначаване на държавна служба за вакантни младши изпълнителски длъжности в Районно управление - Асеновград, допуснати до психодиагностичното интервю. Те ще трябва да докажат, че заслужават да стигнат до заключителното интервю за избор на осмината годни за длъжността. Резултатите от първата част на етап “Психологично изследване” сочат, че 15 от допуснатите до него не са покрили очакваните минимални изисквания.

За 8-те вакантни места документи за участие подадоха общо 64 души, от които допуснати бяха 56. Изискванията за физическа годност покриха 45, а 7 не преминаха елиминаторния праг. Останалите четирима не са се явили в обявените час и място за изследването.

Психодиагностичното интервю на 29-имата ще се проведе в дните между 31 октомври и 3 ноември в сектор “Лаборатория – Пловдив” при Институт по психология на МВР.

Припомняме, че заповедта на министър Валентин Радев за 8 вакантни длъжности "полицай - старши полицай" бе издадена след искане на протестиращите в Асеновград по повод инцидента на язовир "40-те извора" между каякари от клуб "Асеновец" и мъже от циганската махала в града.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини