Читатели: Крастави кучета обикалят центъра на Хасково

Изображение 1 от 3

    Крастави кучета обикалят из центъра на Хасково, сигнализираха читатели. Те ни изпратиха и снимки, правени тази сутрин на бул. „Раковски“. На тях се вижда очевидно болно проскубано бездомно куче. Според читателския сигнал това не било единственото болно животно, забелязано да обикаля по улиците в центъра.

    Хората отдалеч заобикаляли кучето, защото се виждало, че e много болно, може би краставо и се опасяват, че сее зарази.

    От общината заявиха, че ветеринарите, които улавят и обработват бездомните кучета в Хасково, са все още в града и веднага пращат екипа да търси болното животно. Ветеринарите ще останат тук до края на седмицата, това е третото им посещение тук от лятото.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Тр
      Тракиец
      16 -13
      11:57, 28 сеп 2017
      Оставка за Беливанов, протака и забатачи проблема с бездомните кучета, че сега и крастави обикалят свободно, като по закон са длъжни да ги евтанизират. Некадърници !!!
    • 2
      Едното се казва Добри
    • 3
      Как ли са фамилиите им?
    • 4
      Ла
      Лачкенем ГОГО
      11 0
      13:38, 28 сеп 2017
      Фамилиите на тези кучета са Общинарови Как може такава безотговорност в 21 в в окръжен град в центъра и то пред общината да има КРАСТАВИ КУЧЕТААми такова чудо и в АФГАНИСТАН НЯМА Е и тне сигурно са част от ЕЛЕКТОРАТА заедно със събратята си от РЕПУБЛИКА Къде е сега ЛОЗИНКА БАКАЛСКА от ДАНА Организацията не вижда ли този резил
      • Тр
        Тракиец
        1 0
        16:01, 28 сеп 2017
        Абе тая Лозинка ли се меси и спъва решаването на проблема с краставите песове ?
    • 5
      Гл
      Глупости
      3 -2
      13:56, 28 сеп 2017
      Не са длъжни да ги евтанинезнамсикво, а да се грижта за тях. Ти ще платиш ли за тази грижа?
      • Тр
        Тракиец
        2 -2
        16:33, 28 сеп 2017
        Не са глупости Лозино, ами си има закон за ветеринаромедицинската дейност и чл 179, където опасните за хората песове - агресивни или болни се приспиват. Като искаш вземи си ги всичките у вас, аман от кухи лейки !!!
    • 6
      Си
      Сиса
      0 -2
      00:18, 29 сеп 2017
      Кучето не отговаря на чл. 179 от ЗВМД, нито е агресивно, нито е неизлечимо болни, дори може да не е краста, а демодекоза ! За подобни евтаназии мога да осъдят извършителя... Нито е направен тест за да се докаже твърдението на многостранната Геновева, размятаща неразбиращ за него закон, нито си е тръгнал задника да помогне. Много сте "дейни" всички от дивана ! Евала!
    • 7
      К.
      К.
      1 -1
      14:52, 29 сеп 2017
      Дано пратят прословутия екип и в ж.к. "Орфей", че нашите глутници си се множат. Няколко броя женски отново са разгонени и размножителния процес тече на пълни обороти!!! Няма такова безхаберие, иначе "голяма" новина сте направили от едно краставо куче!
    • 8
      Т.
      т.
      0 0
      17:56, 29 сеп 2017
      Ами престанете да развъждате и да хвърляте по улиците, неграмотници! Всеки ден все нови и нови! И на Луната да ги карат, ще напълните и нея с хасковски кучета!!!
    Последни новини