Психолози и арт терапевти се събират на кръгла маса в Първомай, канят интересуващите се от метода „Монтесори“

На 26 и 27 септември 2017г. Центърът за обществена подкрепа в Първомай ще бъде домакин на четвъртата поред Кръгла маса на психолозите и арт терапевтите в СОНИК СТАРТ. Специалисти от Карлово, Драгоман, , Балчик, Червен бряг, Левски, София и Първомай ще се срещнат на работен форум, за да обменят опит и споделят добри практики, обединявайки усилията си за повишаване качеството на предоставяната професионална подкрепа. На една от сесиите ще бъде обърнато специално внимание на метода „Монтесори“. Организаторите канят педагози и училищни психолози да се включат в сесията „Магията наречена „Монтесори“ на 27 септември от 10.50 часа.
В рамките на два дни в ЦОП – Първомай, под ръководството на опитен модератор, участниците от различни области на страната ще мобилизират своите ресурси, надграждайки знания и генерирайки нови идеи в контекста на психологичната и арт терапевтична работа в СОНИК СТАРТ.
Като доставчик на социални услуги на територията на цялата страна организацията осигурява непрекъснато надграждане на професионалния опит както на експертните екипи като цяло, така и индивидуално на всеки един от членовете. Кръглата маса предоставя възможности за споделяне на специфичния опит на всеки един в различни направления на дейност; представяне работата на местно ниво и дискутиране различните предизвикателства и казуси в работата; методи и подходи за тяхното решаване.
Реализирането на работния форум е в контекста на една обща цел – иновативното предоставяне на социални услуги за деца, възрастни и семейства в Центровете на СОНИК СТАРТ, което да доведе до качествени и трайни резултати в работата на експертите.
parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини