50 000 лева е голямата награда във втората Лотария на НАП

Всички касови бележки, издадени след 1 януари 2017 година, ще могат да бъдат регистрирани в започващото след седмици второ издание на лотарията на НАП.

Голямата награда в тазгодишното издание на играта е 50 000 лева. 2 000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1 000 лева.

Двойно по-голям шанс за спечелване на награда ще имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

Да участват в данъчната лотария ще имат право всички български граждани, които са навършили 14 години, които регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създаден за целта сайт.

Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките. През първото издание на лотарията най-ниската регистрирана сума в лотарията беше 3 стотинки. , а големият победител – Иванка Кавъркова от Панагюрище спечели лек автомобил с касова бележка за 1.80лева.

В първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 година бяха регистрирани над 51 милиона касови бележки на стойност над 670 млн. лева.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини