Корнелия Нинова се срещна с димитровградчани

    Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети Димитровград по повод 70-годишнината на града. Срещата с членове и симпатизанти на червената партия се проведе в кино "Химик" и бе по инициатива на местната структура на БСП. Тя бе под надслов „Първият социалистически град- минало, настояще ,бъдеще”. За миналото, настоящето и бъдещето на града говори бившият кмет Господин Георгиев.

    Думата взе и депутатът от Димитровград Виолета Желева. "Димитровград е символ на дръзновение на труда на свободните хора, в построяването му очастват над 50 000 младежи от цялата страна, те създават първият социалистически град", заяви народният представител и припомни, че това е града на младостта. Тя припомни, че въпреки противоречивото време днес делото на блигадирите не е забравено.

    Пред множеството в зала "Химик" говори и Корнелия Нинова. Тя честити празника на строителите на Димитровград и благодари за поканата да гостува. Заяви, че града е символ на ценностите, които БСП изповядва вече над 100 години - солидарност, съзидание, строителство, взаимопомощ.

    Нинова засегна и актуални теми от политическата и икономическа обстановка в страната. Заяви, че след изборите БСП не е отстъпила от своите поети обещания. Става дума за поетите ангажименти за национални политики и политики по общини.

    "За нас един от големите проблеми днес, който трябва да се реши това е бедността. Всичко друго е средство, което може да ни помогне да решим този проблем. За да увеличим доходите и младите да не бягат, трябва образование. Защото без образование няма доходи", бяха думите на Корнелия Нинова.

    Присъстващите имаха възможност и да задават своите въпроси на лидера на социалистическата партия.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ss
      SS
      7 -1
      13:20, 1 сеп 2017
      Само вижте аудиторията ... много тъжна гледка ...
    • 2
      Г.
      Г.димитров
      1 -1
      22:10, 2 сеп 2017
      Аудиторията е от изтрещели пенсионери гласуващи винаги
      за бсп надявайки се че ако дойдат комунистите на власт
      ще станат пак на 25 години
      Жалкото е че бсп идва вече няколко пъти на власт и за
      Тях нищо не правят ,ама те имат къса памет и продължават да
      гласуват.


    Последни новини