"Научна фантастика Том първи: Озирис детето" (трейлър)

Изображение 1 от 4

    "The Osiris Child" може да се  окаже страхотен научно-фантастичен приключенски филм. Сега излезе нов трейлър, който дава надежди за това.

    Трейлърът показва и амбициозани визуални ефекти много над очакваното за инди филм. Напомня на други любими сай-фай филми - "Блейд Рънър", "Лудия Макс" и малко като "Петия елемент". 

    Според синопсиса, действието се развива в бъдещето, и колонизацията на други планети е в ход. Си (Келлан Луц), мистериозен артилерист, среща Кейн (Даниел Макферсън), който работи за военната EXOR. Те ще трябва да спасят малката дъщеря на Кейн (Teagan Croft) и на фона на предстоящата глобална криза, предизвикана от самия EXOR. В комбина с двойка ренегати (Лука Форд и Изабел Лукас), Кейн и Си се сблъскват с EXOR и със свирепите същества, които обикалят безплодната планета.

    "Научна фантастика Том първи: Озирис детето" е режисиран от австралийския режисьор Шейн Абис, който участва и в написването на сценария, заедно с Браян Кашиа. Изненадващо сценарият не е по книга или друго. Филмът е имал премиера на Fantastic Fest миналата година. Ще излезе в избрани американски кинотеатри от 6 октомври, след като дебютира на DirecTV в началото на септември

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини