Екстремен пътешественик продава снимките си благотворително, средствата за хора без очи

     Вилиан Стефанов е пътешественик, авантюрист, автор и фотограф с тънко чувство към детайла. Вероятно е и още много други неща. В социалната мрежата той обяви благотворителна продажба на уникални кадри от последното си пътуване.

     Вилиан обяви, че средствата от закупените копия на снимките от последната му изложба ще бъдат дарени на дома за слепи лица в град Пирдоп! Фотосите са с плакатни размери от типа 100 см на 70см, с мащабни хоризонти, ярки цветове и чувства. Авторът ги е заснел по време на множеството си пътешествията из България. Кадрите показват специфични черти на хората и родните им местата и в същото време са събирателна картина и образ, познати на всички българи. Миналата година младият смолянчанин извърши екстремно пътуване, прекосявайки България за 25 дни, изминавайки 460 км по суша и вода от Родопите до Дунав. Тази експедиция му даде популярност и беше доказателство, че когато искаш нещо толкова силно,трудностите само стимулират.

    Фотоизложбата „Застинало безвремие“ на Вилиан беше открита на 21 юли т.г. в София и всеки, който харесва фотографията с емоция и послание,може да закупи в помощ на хората от дома в Пирдоп, които са лишени от очи.

    За връзка с Вилиан:  https://www.facebook.com/survive.and.discover

    Снимките са част от изложбата Застинало безвремие", чиито копия са обявени за благотворителна разпродажба.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини