23 прости и евтини начини да надхитриш ситуацията (видео)

Със свински опашки могат да се направят невероятни малки приспособления - бихме се досетили, че е разумно да фиксираме оплитащите се кабели някак си с тях, но да служат за поставка на свещения iPhone - едва ли.

Животът като цяло вече е достатъчно сложен и в цялото многообразие (и хаос) от подобрени почистващи препарати, сме забравили колко е просто да премахнеш варовика от електрическата кана, а и от всяка повърхност впрочем, с лимон. Замърсените подметки на маратонките стават идеално чисти с паста за зъби, а чашата се почиства от налепа кафе или чай със сода.

Със сода и лимонена киселина може да направите също изненадващи пробиви в почистването, както на тоалетната, така и на други неща. Може вече да сте чували, че с кока-кола може да развиете всеки клеясал болт и да изчистите свята ръждясала повърхност без усилие. Но бихте ли се сетили да отлепите с тях дъвката от дънките си? Не можем да подминем и всичките хитри начини да си улесним живота с фолио за печене, които ни предлага видеото. Да не говорим колко интересно ще е за любителите градинари, защото има безценни идеи и за тях. Като окореняването на изядения ананас или поддържането на влагата в пръстта в саксиите, докато сте на повчивка.

Все прости и много евтини начини да хакнеш живота. вижте още във видеото:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини