160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Източник: dnes.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Де
    демократ -кретен
    2 0
    15:49, 4 юни 2017
    не се изненадвам от години знам це в България живеят много АБДАЛИ Ето сега пак 160 000 ревът ШУТА Славчо да ги поведе срещу властта Защо бе КЕЛЕШИ трябва един ШУТ да смени друг ---няма смисъл търсете умни хора а не шутове и пожарникари

Още новини

Последни новини