"Тъмната кула" по Стивън Кинг - първи трейлър (видео)

Култовата поредица на Стивън Кинг за Роланд Дисчейн, последният стрелец, който преследва своя противник "Мъжът в черно" в продължение на много години ще излезе на голям екран. А сега имаме първия трейлър.

Действието се развива в един свят, излязъл сякаш от продължителен Апокалипсис. Градовете са малко, а дори и да има, са населени от полудели старци и машинини. В свят на магии, в едно общо безвремие властват злите сили, а по земята ходят странни същества. Стрелецът среща много хора, но съдбата му е една - да открие центъра на всичко - Кулата.

Екранизацията на magnum opus-а на Стивън Кинг „Тъмната кула”, претърпя много перипетии. Изключително амбициозният проект включваше няколко филма и сериал. Как иначе да се обхванат всичките осем романа, новелата и комиксите в адекватното на литературния източник качество. Подобни проекти трудно се финансират и сега трябва да сме развълнувани да видим първия трейлър на филма.

Режисьор на лентата е Николай Арсел. Идрис Елба и Матю Маконъхи ще видим като Роланд Дисчейн и Човека в черно.

Идеята за филмова трилогия и сериал не е изоставена. Преди време Entertainment Weekly съобщиха, че Media Rights Capital започват работа по сериала „Тъмната кула”, който ще бъде между 10 и 13 епизода, но сега повече очакваме филма. Вероятно от неговия успех ще зависи излизането на сериалa, който може да бъде готов през 2018 година.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини