Общината поръчва озеленяване и поддръжка на градинките за 780 хил. лева

Поръчката включва косене на тревните площи, събиране и извозване на окосената трева, поливане, подхранване с тор, засаждане на нова или подмяна на съществуваща храстова и дървесна растителност, зацветяване c посадъчен материал осигурен от Общината, поддържане на цветни лехи, фигури и жив плет в паркове и градинки, оформяне на дървесните корони и премахване на остарели, болни и опасни дървета, окопаване и плевене на цветя, поливане на цветни фигури, торене на цветя и зазимяване и отзимяване на многогодишни цветя. Включени са и дейностите по събиране на отпадъци от тревни площи, натоварването и извозването им, резитба на жив плет, храсти и издънки.

Изпълнителят на поръчката трябва да разполага с техника и инструменти за рязане на храсти и клони, с техника за кастрене на високи и недостъпни дървета (товарна автовишка), както и да транспортира събраното само в регионален център за обезвреждане на твърди битови отпадъци по време на официалното му работно време.

Срокът за изпълнение е 24 месеца, считано от дата на подписване на договора за възлагане. Прогнозната стойност на поръчка е в размер до 780 000 лева без включен ДДС за целия период. Финансирането е съгласно предвидени средства за дейността по бюджета на Община Асеновград за съответната година.

Срокът за подаване на офертите е 15 май, отварянето им ще бъде на следващия ден.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини