Астронавти от НАСА убедени в реалността на извънземните

Вероятно си мислите, че само „уфолозите“ (вярващите в неидентифицираните летящи обекти) си мислят, че има извънземни. Това не е съвсем така, защото доста астронавти от НАСА са убедени, че не сме сами във Вселената.

Нещо повече, летелите в космоса са убедени, че вече е имало контакт между хората и извънземните. Някои от тях твърдят, че са виждали НЛО, други, че са научили за контакти от военните. Но всички са убедени, че чуждите цивилизации ни наблюдават отдавна.

Ето само четирима от уважаваните членове на НАСА, които са убедени в реалността на извънземните.

Едгар Мичел

През 1971 г. Мичел става шестият човек разходил се по повърхността на Луната. След преживяването той твърди, че „извънземните ни наблюдават и са сред нас“. Мичел разказва, че извънземните са били на Земята и са успели да предотвратят ядрена война „за което знае Ватиканът“.

Според него НЛО често пъти се появява над ядрени бази и се е случвало да обезврежда ядрени оръжия по време на Студената война.  Мичел е сигурен, че американското правителство крие истината по случаят Роузуел от 1947 г., когато летяща чиния пада край малкия град в щата Ню Мексико.

Гордън Купър

Купър е един от седмината астронавти взели участие в Project Mercury, първият проект за пилотирани космически полети на НАСА. Корабът с който той лети е автоматично управляван и Купър има възможност да спи на него, като става първият човек спал в космоса.

Той заявява, че още преди да полети е имал шанса да види НЛО над Германия през 1951 г. По-късно Купър твърди, че е видял летящи чинии над базата, в която са изпитвали оборудването и космическите кораби. През 1984 г. Купър споделя своите виждания и в ООН:

„Ние първо трябва да им покажем, че можем да решаваме проблемите си по мирен начин, преди да ни приемат във вселенското общество“, казва Купър пред Общото събрание на световната организация.

Дек Слейтън

Слейтън също е част от Проекта Меркюри, а по-късно се издига до директор на пилотираните полети в НАСА.

Той свидетелства, че през 1951 г. се е срещнал с НЛО, което го е наблюдавало, а след това е ускорило много по-бързо от неговия самолет и е изчезнало.

Браян О’Лири

Той никога не е летял в космоса, но е бил между тези, които НАСА избира през 60-те години на миналия век за полет до Марс. О’Лири става професор по физика в университета в Принстън.

„Има много доказателства, че те ни наблюдават. Другите цивилизации ни следят от много време, но тяхната поява е далеч от материалното разбиране за срещи, което имаме ние“, казва О’Лири.

Източник: megavselena.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини