"Устремени" запретват ръкави за акции "Зелена неделя"

    "Зелена неделя" е надсловът на акциите, които с настъпването на пролетта ще подхванат доброволците от Сдружение "Устремени". В една от "зелените" недели ще обърнем внимание на нещо много важно за нас, туристите. Това са аптечките (7 на брой), които се намират в резерват "Червената стена", обясняват от неправителствена организация. Плановете на "Устремени" са те да бъдат заредени с превързочни материали, болкоуспокояващи, материали за промиване и за хигиена, както и такива от първа необходимост като например ламинирана карта на района, борина, кибрит, еднократен дъждобран. Освен че ще заредят аптечките, доброволците са решили и да боядисат кутиите с лак-импрегнант, за да ги предпазят от влиянието на влагата.

    Общата сума е 110 лв. Крайния срок е 31 март, а поставянето на пакетите в аптечките ще е на 2 април, неделя. Съдържанието на пакетите ще бъде оформено според събраната сума.

    Всеки който реши може да помогне за "зелената" неделя като закупи част от нужните материали или се включи с каквато сума реши. Пповече информация може да бъде получена на тел. 0896 746 540 (Благовест) или 0894 877 880 (Ивайло).

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини