Тарикат напада с юмруци мъж в кола, ръси "педал" и "фес", травмира дете на задната седалка

Глоба от 300 лева отнесе асеновградчанин за непристойни прояви и оскърбително отношение към трима свои съграждани, един от които непълнолетно момче. Борислав* работи като монтажник в местна фирма и до момента не е бил осъждан.

На 19 феврури приятелите Айхан и Айдън решили да отидат до Асеновград. Тяхна позната от Горни Воден ги помолила да вземат и сина й Енис, когото да оставят при баба му в града. Малко по-късно тримата се качили в Ланд роувър на Айхан и потеглили. Навлизайки по ул. "Панайот Сребров", спрели до магазин за наргилета, за да купи Айхан въглени. Автомобилът останал със запален двигател и с включени аварийни светлини. Изведнъж, без абсолютно никаква причина, към машината се приближил Борислав, отворил предна дясна врата и започнал да сипе върху Айдън изрази като "мухльо", "педал", "боклук", "мекишар"”, "фес", псувал го яростно на майка. Започнал да го тегли за крака, за да го изкара от колата, но Айдън успял да го избута и да затвори предната дясна врата. Ядосан от факта, Борислав ударил с юмрук стъклото на вратата и го счупил. Започнал да налага с юмруци в корема и рамената Айдън. Той обаче успял да се измъкне и за хукне да търси помощ от приятеля си в магазина. Връщайки се обратно, Айхан бил посрещнат от Борислав с думи като "мухльо", "сопол" и псувни като "Да ти еба майката турска". През цялото време на задната седалка седял малкият Енис, който мълчал, треперейки от ужас. Накрая детето не издържало на напрежението и насилието пред очите си и се разплакало. След подаден сигнал на тел. 112 на място дошъл полицейски патрул. Заради неадекватното си поведение Борислав е бил задържан в Районното управление, съставен му е акт за дребно хулиганство.

Предвид всичко това асеновградкският съд е приел, че Борислав е извършил на публично място непристойни прояви и оскърбително отношение, изразяващи се в нанасяне на удари спрямо Айдън, и обидни думи и изрази спрямо него и приятеля му Айхан. Взето е предвид, че хулиганската проява е станала в приъствието на непълнолетно дете. Съгласно Указа за борба с дребното хулиганство на Борислав е наложена глоба в размер на 300 лева.

*Истинските имена са сменени с измислени

Източник: asenovgrad.net

Коментари в сайта

Последни новини