Романтично пътуване? Класираха дестинациите, където двойките се разделят

Романтичните връзки се разпадат след първото пътуване за почивка в някой курорт по-често отколкото си мислим. Британският туроператор Sunshine направи мащабно изследване, за да разбере къде именно се разпадат най-много двойки по време на почивка.

Специалистите анкетирали над 2000 души, които трябвали да посочат къде са били за първи път на почивка с партньораа си и как това се е  отразило на отношенията с него.

Раздяла след почивка с любимия в Мексико са декларирали цели 21 процента от участниците в изследването. Следващата финална за връзката туристическа дестинация в класацията е испанският остров Ибиза - 17 процента. Трета е Португалия, следват африканската КабоВерде и един от Канарските острови - Лансароте.

В топ 5 на туристически дестинации, след почивка в които двойките са запазили своите отношения са испанският остров Тенерифе, Италия, Кипър Майорка и Испания.

Много неща могат да провалят романтичните пътешествия. През февруари излезе друго проучвне, според което туристите преживяват по време на отдиха си крайно неромантични премеждия - от счупвания на кости и кражби до нападения на медузи. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини