"Гълъбо". Прочувствена, българска, любовна (видео)

Още една прочувстена българска балада със стилен видеоклип. "Гълъбо" е първият сингъл от албума "Емпатия" на Вида Пиронкова. така се получава, че напоследък ви представяме песни, изпяти от Миро, но да, и в тази е вложил душата си. Нашият аплауз за него само допълва оценката на българския интернет, видеото е №2 в трендинга на YouTube.

"Този път изненадата не е от мен, а е и за мен... аз съм изненадан също.
Изпях (само изпях) преди време красивата песен #ГЪЛЪБО, и вече ТЯ съществува. Вида (Пиронкова) е Авторът - Сърцето родило #ГЪЛЪБО. Аз съм само тонколона на душата на ВИДA (дано да съм бил добра тонколона). Вида е Рицар на Изкуството. Диша изкуство... Има и такива хора! Ще ви разкажа за нея (скоро), както и за Игор Марковски (продуцент - от добрите), но не сега. Сега, само слушайте..." - написа емоционално Миро във фейсбук профила си.

Текстът и музиката са на Вида Пиронкова, аранжимент - Светослав Лобошки. Продуцент е Игор Марковски.

Още великолепните музиканти участват в проекта: Людмил Ангелов - пиано, Анет Артинян - виолончело, проф. Людмил Ангелов свири на роял Steinway and Sons.

Режисьори на клипа са Васил Стефанов и Стефка Николова, която е автор и на концепцията на видеото. Красена Ангелова и Димо Алексиев ни предават тази проникновена история за силата на любовта.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини