Ловец би кроше на кенгуру, за да спаси кучето си (видео)

Група от ловци се събрали, за да изпълнят последното желание на младеж, болен от рак (с терминална диагноза) - лов на 100-килограмова дива свиня с кучетата си.

Един ден, докато едно от най-добре обучените кучета проследявало диво прасе по миризмата, се натъкнало на голямо кенгуру. Кучето е с предпазна екипировка, която до пази от бивните на дивите прасета. Собственикът изпада в ужас, че неговото куче или кенгуруто ще се нарани и се втурва, за да спаси двете животни. В кадър попада включително моментът, когато кенгуру е прегърнало кучето и не го пуска. 

Кучето се опитва да избяга, но това се случва една когато собственикът му отвлича вниманието на кенгуруто. Двуутробното решава да се заеме с човека. В интернет може да се видят доста клипове с боксиращи кенгуру. Ударът на животното е достатъчно силен, за да изкорми човек. Но в случая смелият собственик на ловното куче бие яко кроше в муцуната на двуутробното, след известно разиграване. Смаяното животно се оттегля, вероятно чудейки се какво му се е случило.

Всички се смеят на абсурдната  ситуация. Собственикът на кучето заявява, че не таи лоши чувства към кенгуруто, но се е налагало да се намеси, преди ситуацията да се влоши. В крайна сметка никой не е искал кучето да се забърква с  кенгуру. Ловджиите били доволни, че двете животни останали невредими при инцидента.

Тази история се е случила през юли. Грег Блум, който я разказва сега, заедно с качването на видеото, допълва, че техният приятел е загубил битката с рака преди дни.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини