Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини