Бодибилдър строителен работник. Вижте тренировката! (видео)

Строителен работник стана сензация в интернет. Ши Шенвей има тежък 10-часов работен ден на обекта в селището Хуанша, провинция Фуцзян, Китай. Работи там от 16-годишен, когато напуснал училище. Взел го на работа негов чичо, но заплатата не е никак голяма. 

Като ученик Ши бил пристрастен към компютърните игри. Когато започнал да работи, бързо осъзнал, че е слаб и няма нужната сила. Започнал да тренира, защото му давали прости задачи на строежа, а се задъхвал. "Исках да се променя. В интернет видях видео с тренировки. Помислих си, че този човек тренира добре". 

Разрешили му да прави упражненията си на строежа по време на обедна почивка и вечер. Когато напреднал, братовчед му започнал да го снима и да качва снимки и видео в китайската социална мрежа.

Така през последната година 23-годишният младеж получил неочаквана слава заради тренировките си.

Ши няма на раположение зала или някакви съвременни уреди, използва каквото може на строежа. Повечето му колеги са негови роднини. Те го подкрепят и казват, че не е като всички и му е провървяло с началници.

"Упражненията са хубаво нещо, поддържат тялото във форма. Но на сроежа? На повечето места не биха разрешили това. Хората не правят така, твърде опасно е", казва шефът на Ши, който е негов чичо.

Ши казва, че е открил вътрешен източник на енергия и това е много по-интересно занимание от компютрите. Наистина, интересно докъде е намислил да стигне. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини