НАП продаде трафопост в Хасково

Дори и да звучи за някои нереално, е факт - за първи път публичните изпълнители от Хасковския офис на Националната агенция по приходите продадоха трафопост.

Това е първи случай на подобен актив, предложен на тезгяха, коментираха данъчните.

До продажбата на съоръжението за транформация на ток се е стигнало заради не платени в срок данъчни и осигурителни задължения на собственика му.

Предложението е предизвикало сериозен интерес заради инсталирания в трафопоста силов трансформатор, който е преносим, българско производство е и е с три схеми на превключване, което повиши първоначално обявената цена на стоката до 14 200 лв

Освен трафопоста, от НАП са продали и къща на централен булевард в Хасково на цена от 152 100 лв., както и машини за производство на кожени изделия за близо 10 200 лв.,уточняват още от пресслужбата.

От днес пък в Пловдив започват огледите на сграда, продажбата на която се води също от публичните изпълнители в Хасково. Имотът е парцелиран на два самостоятелни етажа за живеене и подземен, пригоден за склад. Всеки от етажите се продава отделно като самостоятелен обект и има различна първоначална цена: 66 762 лв. за първи етаж, който е 148 квадратни метра; 55 592 лв. за трети етаж, който е с площ 172 квадрата и 35 375 лв. за склада, който е голям 147 квадратни метра.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Jo
    John
    2 -1
    14:56, 10 окт 2016
    тая къща с касата на банката ли върви?
Последни новини