Кметът към слепите: Вие виждате със сърцата си

Изображение 1 от 3

    С думите на Екзюпери „Вие виждате със сърцата си, а това е дар, който много хора не притежават“, се обърна кметът Добри Беливанов към членовете на Съюза на слепите в България, които днес отбелязаха с тържество 95 години от създаването на организацията.

    „Вие много добре усещате живота около вас, за съжаление той не винаги е толкова добър колкото ни се иска. Но винаги можем и сме длъжни да работим за улесняване на хората с увреждания, за да могат те да се чувстват пълноценни. Поздравявам ви за енергията и упоритостта, които се налага да проявявате ежедневно. Бъдете щастливи с обичта на вашите близки и любими хора! Искам да знаете, че в мое лице община Хасково е готова да съдейства за дейността на съюза в региона, защото вие също сте една много важна специална част от жителите на общината“, каза още градоначлникът. Той подари икона дърворезба „Св.Богородица“ на председателя на съюза в Хасково Георги Жеков.

    От своя страна Жеков заяви, че съюза в Хасково работи изключително добре с с новото ръководство на общината и няма проблем или искане на което да не е откликнало.

    Членовете на съюза в Хасково бяха поздравени със специален театрален етюд по Ив. Вазов от приятелите им от Стара Загора а така също от певческата формация от читалище „ Проф.Ас.Златаров“.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини