Невръстни милионери държат в ръцете си $62 млн.

    Джейдън Смит, Абигейл Бреслин, Клоуи Грейс Морец и Ник Диалуисо. Това са най-богатите деца в света в момента, които са изкарали парите си сами. Общо четиримата притежават над 62 милиона долара, показа проучване на "Труд".

    Невръстните богаташи са минали по прекия път към успеха. За разлика от най-известните актьори, бизнесмени и пр. богаташи, на малките не им се е налагало да чакат дълго преди на напълнят банковите си сметки и продължават да го правят.

    Те се захващат с призванията си от най-ранна възраст. За сметка на детството си оглавяват класациите за най-заможни деца като първи в списъка с представители на актьорската гилдия.

    Сред тях изпъкват Джейдън Смит, Абигейл Бреслин и Клоуи Морец. Тези тримата превъзхождат връстниците си по всички параграфи, но най-вече по размера на хонорарите.

    Богатите деца печелят парите и славата си чрез многобройни роли както на малкия екран, така и в киното. Има и такива, които залягат на учебниците или по-точно над компютрите.

    Такъв е предприемачът Ник Диалуисо. Той е и лидер в цялостното подреждане със забележителните 30 милиона долара в банковата си сметка.

    Компютърният гений създава мобилно приложение, чиято функция е да събира новинарски текстове и да ги прави много по-малки и лесни за четене. С изобретението си Диалуисо показва, че не е нужно да си в Холивуд, за да бъдеш успял.

    Източник: http://www.dnes.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини