Най-красивото момче в света

Уилям Франклин-Милър е на 12 години и е просто австралийски ученик. Е, не точно просто, защото от осемгодишен работи като фотомодел, а и прави първи крачки като актьор. Снимал се е в коледна реклама и в австралийския сериал "Джак Айриш". Но не това го прави световно известен, а един репост в Twitter. 

Отначало профилите на Уилям в Twitter и Instagram станали популярни в азиатския интернет. Негова снимка била споделена от ученичка от Япония. Снимката от нейния акаунт била споделена хиляди пъти още. Последвала вълна от заявки да приятелство. "Получвах по сто нови последователи на всеки три секунди", разказва момчето.

Двамата с майка му помислили, че акаунтът е хакнат. Но после от коментарите на хората разбрали какво става. "Ти реално си знаменитост в Япония и Китай", писали на Уилям следващите го потребители, правели му комплименти и го канели скоро да посети страните им. В Instagram броят им е 152 хиляди, като по думите на момчето, нарастнал сто пъти за две денонощия, след като японката постнала негова снимка. 

След всичко това Уилям гостувал в три азиатски ТВ шоу и дал мнопгобройни интервюта.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини