Футболистите на Англия: Другите отбори се страхуват от нас

Нито един отбор не желае Англия за съперник на Евро 2016, заяви полузащитникът на "Тотнъм" Ерик Дайър. На подобно мнение е и вратарят на "Манчестър сити" Джо Харт, според когото дори големите фаворити предпочитат да избегнат "трите лъва".

"Трябва да изчакаме и да видим кой ще е следващият ни съперник, но ние не трябва да се страхуваме от никого. Точно обратното. Сигурен съм, че много отбори не искат да играят срещу нас с оглед начина, по който се представихме в трите си мача от груповата фаза", коментира Дайър.

Англичаните останаха втори в група В, след като записаха равенства с Русия (1:1) и Словакия (0:0) и измъкнаха победа в края срещу Уелс (2:1). "Разбира се, не успяхме да спечелим трите си мача, но като цяло представянето ни беше положително. Сигурен съм, че повечето отбори не искат да се изправят срещу нас", допълни дефанзивният халф.

Джо Харт сподели сходно мнение и също изрази задоволство от играта на Англия на Евро 2016. "Ще опитаме да надградим от тези три мача. Резултатите не са страхотни, но представянето ни беше добро. Не мисля, че някой иска да играе срещу нас", заяви вратарят.

Един отбор обаче обяви своето желание да срещне Англия в осминафиналите - дебютантът Исландия, който заема второто място в група F.

"Това ще е нещо много специално. Ще бъде сбъдната мечта за всеки исландец. Винаги сме следили англичаните на големите първенства", коментира капитанът на Исландия Арон Гунарсон, който играе в Чемпиъншип за "Кардиф".

"Висшата лига е най-гледаното първенство в Исландия и всеки говори за него. Ако се паднем срещу Англия, ще бъде паметен момент", каза още той.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини