Британски младежи били в центъра на престрелката в Слънчев бряг

Петима британски тийнеджъри са били в опасна близост до престрелката в Слънчев бряг, в която бе ранен подземният бос Димитър Желязков - Очите, а друг мъж бе убит. 

Изданието разказва подробно за целия случая, наричайки Очите (Mityo The Eyes) "знаменит нарко лорд“.

Младежите от Дъмфрийшър, Шотландия са били на първата си ваканция в чужбина и попаднали в заведението, когато маскираните мъже влезли и открили огън, разказва "Мирър". 

“Беше съвсем сюреалистично и все още не мога да повярвам, че се случи, особено колко близо до нас бяха стрелците, бяха на 3 метра", разказва 17-годишният Рос Уорбек.

Чужденците побегнали и видели още 10 маскирани мъже, стрелящи по заведението. Огънят продължил около минута преди бандитите да се разбягат. 

Уорбек обяснява, че местните са били изключително загрижени за безопасността им и български татуист извел едно от момчетата, предпазвайки го с тялото си.

Полицията се стекла по улицата след престрелката и тийнейджърите били съпроводени до хотела си от местни, пише изданието. 

"Мирър" обяснява случая с една от версиите, а именно, че  Желязков и хората му са изнудвали за пари собственика на заведението Божидар Георгиев. 
 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини