И Приятели на голям екран

Феновете на "Приятели" да се готвят - любимият ви телевизионен сериал се пренася и на големия екран. Да се надяваме филмовата версия да е толкова успешна, колкото и сериала, който се превърна в един от най-хитовите на всички времена.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат Льобланк, Лайза Къдроу и Дейвид Шуаймър ще възпроизведат своите герои на големия екран през следващите 18 месеца.

Актьорите бяха вдъхновени от успеха на "Сексът и градът", който се появи неотдавна в кината в цял свят.

Дженифър, Кортни и останалите искат да съживят героите си при подходящи условия. Филмът "Приятели" може да постигне същия, а дори и по-голям успех от "Сексът и градът", ако бъде направен, както трябва.

Кортни и Дженифър имат продуцентски компании, така че те могат да участват активно във вземането на решения за новия филм.

Слуховете за съживяването на групата приятели от Ню Йорк витаят из Холивуд още от момента, когато приключи телевизионният сериал в края на 2004 година.

Единствено Анистън се колебае, докато останалите членове на групата са готови да започнат снимките веднага. Тя обаче вероятно ще промени мнението си, когато се запознае с проекта на компанията Warner Bros.

Според източници, близки до новата продукция, Дженифър ще поиска да повтори успеха на Сара Джесика Паркър.

Това, което задържаше заснемането на филма "Приятели" беше фактът, че Дженифър беше станала твърде известна, за да играе отново ролята на Рейчъл. Сега обаче тя е готова да го направи отново.

Тя и Кортни са обсъдили серия от идеи за новия филм и, ако им бъде предложена правилната сума, нещата ще се предвижат много бързо.

"Сексът и градът", в който Сара Джесика Паркър беше и продуцент, вече спечели повече от 300 млн. долара в цял свят и е безспорен успех. Тази цифра надмина всички очаквания и студиото Warner Bros преглежда внимателно всичките си телевизионни проекти, за да ги превърне в пълнометражни филми.

Централно място в списъка, разбира се, заема тв-сериалът "Приятели", който беше изключително популярен в продължение на близо 10 години.

Източник: kafene.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини