Той е бял, той е евтин, той е секси

Новото лице на Eee PC 900 гледа към... домакинята

На една презентация на модела Asus Eee PC 900 беше показано новото лице на популярния ултрапортативен компютър, рекламирано под псевдонима „Домакинята" (The Housewife).

Серия от снимки показват руса красавица, която не може да се раздели със своя Eee PC дори на плажа. Слънцето клони към залез, но тя е толкова увлечена от своя компаньон, че не забелязва как сенките я обгръщат.

След това бива изместена от друга жена, жена с вкус към по-фините неща в живота – и малките, евтини компютри. Щастлива, че може да сърфира в мрежата на своя компактен лаптоп, без да напуска кухнята, Домакинята с наслада отпива глътка чудесно червено вино.

Всичко това е част от един опит на Asus да привлече "домакини и офис дами" към радостите, които могат да намерят в 7-инчовия бял пластмасов приятел, който вече е по-голям – 8.9 инча. Резолюцията му е 1024x600.




С какво още новият Eee PC 900 е по-добър от предшественика си? Сърцето е същото - Intel Celeron-M ULV 353 CPU (630MHz), но моделът е два пъти "по-умен" - 1GB DDR2 памет като стандарт.

1.3- мегапикселовата уеб камера е с подобрени качества, трекпадът е усъвършенстван и навигацията може да се извършва с два пръста. Е, вярно е, че с всички тези подобрения Eee PC е малко понатежал, но въпреки това не надхвърля 1 кг.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини