Нови екстри в луксозните модели на Volvo

Шведският автомобилостроител Volvo планира да обнови и да допълни с нови елементи оборудването на най-луксозните си модели - S80 и XC90 Executive, от следващата година.

Компанията планира да интегрира в предните седалки система за масаж с възможност за запаметяване на две индивидуални настройки.
Надуваемите възглавници на системата ще се използват и за регулирането на повърхността на облегалките в лумбалната област.

Предните седалки ще бъдат оборудвани и с вентилация.

Двата модела ще се предлагат и с нова тапицерия от мека перфорирана естествена кожа в три цветови комбинации с интериорните елементи.
Централната конзола също може да бъде облечена в мека кожа.

Предвижда се и монтирането на 8-инчови VGA LCDмонитори в гърба на предните седалки на мястото на досегашните 7-инчови екрани.

Сред останалите екстри на модела S80 Executive са луксозен аналогов часовник в дървения панел на арматурното табло, дискретно матово осветление в панелите на вратите, в нишите, в предните поставки за чаши и по пода край предните седалки, плъзгащ се алуминиев капак на предната конзола в хармония с панела около скоростния лост, осветление в хладилника и кристални чаши с емблемата на Executive.

За модела XC90 Executive пък е предвидена ръчно ушита кожена тапицерия на вътрешните дръжки на вратите.
Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини