Родна дизайнерка облича Мариса Томей

Българската дизайнерка Вероника Вапирова се грижи за имиджа на не една знаменитост. Тя облече дори Кийра, внучката на Чарли Чаплин, когато тя гостува в София. Самата холивудска сладурана Мариса Томей грейва навръх рождения си ден в тоалет на нашето момиче.

Белослава, Нина Николина и Галя от "Каризма" също се кипрят в тоалети на Вероника. Последното завоевание на дизайнерката е Невена Цонева. Красивата певица блесна в уникален модел на Вапирова на промоцията на дебютния си албум.

Жените въздишат по таланта и излъчването на Вероника, а мъжете я зяпат с отворена уста. Рядко ще видите красивата дизайнерка по телевизията. Дрехите и стилът й обаче редовно дефилират в тв ефира, по кориците на списанията и из нощните заведения. Те са ултрамодерни, а кредото й - тотално горещо - като самата нея. Неслучайно авангардният й почерк се превърна в емблема на бохемската култура.

Освен талантлив и ексцентричен крояч на дрешки Вероника има и подчертан усет към изкуството по принцип. Тя се изявяваше и като художник. Запазената й марка бяха маниашките рекламни постери на столичния клуб "Лайфхаус", които тя рисуваше.

Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини