Първанов прострелял само една лисица. Ловът в деня след трагедията във влака

ГЕРБ ще излезе с декларация, ако президентът е бил на лов на 1 март след трагедията на загиналите във влака София-Кардам, каза лидерът на партията Цветан Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ ще се запознае с публикацията във вестник "Струма" и ще подготви декларация, ако тя е вярна. Цветанов съобщи, че в нея се разказва за лов на президента в държавното лесничейство на Симитли на 1 март.

Във вчерашния брой на благоевградския вестник се твърди, че на 1 март е било организирано за президента Първанов от служителите на Държавното лесничейство - Симитли "ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли".

"За пазената в тайна хайка бе създадена отлична организация от временния шеф на Държавното лесничейство - Симитли, Борислав Кутузов, наричан от подчинените си Генерал Кутузов.

Служителите на лесничейството са играли ролята на гоначи на хищниците, но понеже не им стигнало времето, не успели да изкарат вълци, които да паднат на мушката на Първанов.

Така той прострелял само една лисица. Държавният глава се появил пред хотел "ДиМарио" в Симитли в 5.30 ч в събота сутринта, още от петък вечерта хотелът бил заварден от гардовете на Националната служба за охрана.

Държавният глава е бил придружаван от депутата Проданов, а по непотвърдена информация и от шефа на агенция "Митници" Асен Асенов", пише изданието. "Не пишете нищо, това е строго пазена тайна, посъветвали репортера на "Струма" ловците от симитлийската 39-а дружинка и горски, организирали хайката".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини