Наказаха ЦСКА за спечелената купа в Испания

Вместо награда за купата от турнира в Пего, спечелена след драматичен финал срещу руския гранд Локомотив Москва след дузпи, играчите на ЦСКА получиха изнурително пътуване с автобус. Половин ден тимът се лашка с автобус из Южна Испания, за да се добере от източната част на страната до град Аямонте, който се намира на границата с Португалия. Там "червените" ще проведат втората част от подготовката си за пролетния полусезон.
Забавен факт e, че президентът на ЦСКА окачестви като "журналистически измислици" публикациите, че вместо комфортно пътуване със самолет играчите ще трябва да пътуват из Испания, дремейки по автобусните седалки.

"С тази екскурзия ни награждават за купата. По-добре да бяхме загубили финала", шегуваха се в началото на пътуването си играчите.

Късно снощи те пристигнаха в Аямонте изморени, но отново в добро настроение. До края на подготовката в Испания предстоят контроли с Химки (Русия) на 4 февруари, Интерблок (Словения) на 6-ти и с Висла Краков (Полша) на 9-ти.

Велизар Димитров ще се присъедини към лагера на ЦСКА направо в Севиля. Както е известно той беше на обстоен преглед в Барселона. Добрата новина е, че техничарят от Перник няма да стигне до операционната маса. В следващите дни Димитров ще се подготвя по специална програма.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини