ВИП ВРАЧКИ

Елитът пощуря по врачки и гадателки. Де що има известен българин, чертае бъдещето си според съветите и прогнозите на неколцина изтъкнати ясновидки.

ВЕРА КОЧОВСКА

Легендата от Плевен е болна и вече не приема активно посетители. В близкото минало и особено след смъртта на Ванга в дома й се изреждаха знаменитости като Кеворк Кеворкян, Андрей Луканов, Лили Иванова, Йорданка Христова, Никола Анастасов.

MОMEPA ПЕНЧЕВА

Загадъчната дама от Стара Загора също не приема лесно. За записвания при нея се чака с месеци. Знае се, че прогнозите й и лечебните й способности са феноменални. Нейни „клиенти" са били Наталия Симеонова, Георги Калоянчев, Хачо Бояджиев, както и мнозина чуж­дестранни политици.

ЛЕЛЯ РИЛКА

Врачката на мутрите - леля Рилка от София. Тя е давала лични съвети на Илия Павлов, Васил Илиев и Георги Илиев. Според мнозина и до днес в дома й се навъртат познати муцуни от криминалните хроники.

МАРИЯ АСЕНОВА

Освен че пророкува на хиляди обикно­вени българи, тя има особен афинитет и към фолк бранша. Царици­те на жанра като Ивана, Глория и Преслава се до­питват до нея за любовите и кариерите си

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини