SeeMe: София ще става столица на денс музиката

Третото издание на най-голямото събитие за профисионалисти в денс музикалната индустрия South-East European Music Еvent (SeeMe) ще се проведе от 5-ти до 7-ми юни 2008 г. в Централния военен клуб, намиращ се в центъра на София.

За три дни и три нощи градът ще отвори вратите си за диджеи, продуценти, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, профисоналисти от музикалната индустрия и многобройни фенове на електронната музика.

От самото си създаване, през май 2006 г., South-East European Music Event (SeeMe) се превърна в платформа за взаимна обмяна на идеи и предоставя възможност на всички участници в него да бъдат в течение с най-новите и модерни тенденции в музикалната индустрия.

До момента SeeMe е привлякло вниманието на някои от най-добрите местни и световни артисти, като Killa Kella, Pendulum, Satoshi Tomiie, James Zabiela, Lee Buridge, M.A.N.D.Y, Lottie, Misstress Barbara, Fergie, Laidback Luke, Barbara Tucker.

Тази година събитието обещава да бъде още по-голямо и по-впечатляващо. Списъкът с имената на артистите и участниците в тазгодишното издание скоро ще бъде официално обявен.

SeeMe цели създаването на контакти между професионалистите от музикалната индустрия в Югоизточна Европа и осъществява една уникална идея в подкрепа на регионалната музикална индустрия.

Тази година SeeMe има подкрепата и на най-успешната изпълнителка на съвременната музикална сцена в България - Мария Илиева.

"Много съм щастлива, че имам възможност да бъда част от едно музикално събитие, което вече е от международно значение - музикалната конференция SeeMe, единствена по рода си за Балканите. Вълнението ми е още по-голямо, защото именно на сцената на SeeMe заедно с Keith Thompson ще изпълним за първи път пред публика нашия съвместен сингъл "Truly"."

SeeMe се състои от три основни компонента - конференция, изложение и фестивал. Изключително забавна, работна обстановка през деня - конференция и изложбена част, последвана от невероятни партита през нощта.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини